[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Az a gyönyörű kisfiad is volt ilyen állapotban ..nem is kérdem...és örülök,hogy Atyánk segített,segít ! Puszi én helyettem is !

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 12 éve

Kedves Ibolya örömmel olvasom, hogy kisfiad állapota sokat javult amióta a zalaegerszegi kórházban ápolták. Ő az a kisfiu akit lehetett a tv-ben is látni, akiről R-ban lemondtak az orvosok és hála nektek szerető gondoskodásotoknak, nem vesztettétek el a hiteteket a gyógyulásban megmozgattatok minden követ ahhoz, hogy a kisfiadat át tudjátok hozni.
Én reménykedem benne, hogy további javulás is elérhető még nála. Legyen szép napotok. Szeretettel gondolok rátok ismeretlenül is a klubvezető

Válasz

kovacs ibolya üzente 12 éve

sajnos tenyleg vannak nalunk romaniaban ilyen gyerekek.az en kisfiamot is ilyen alapotban adtak ki a A MAROS VASARHELYI korhazbol "meghalni"de hala a Zalaegerszegi korhaznak most beszel jar es ujra megtud olelni

Válasz

kovacs ibolya üzente 12 éve

ISTENEM vajon meg most is leteznek olyan szulok akik intezetbe adjak fogyatekos gyareket?nekem is van egy 7 eves fogyatekos gyerekem aki balesetbol kapta mert elutote az auto tavaj novemberbe de mindent megtettem hogy rehabilitaciora vihesem es hala az ISTENEK szepen gyogyul. megkerek minden szulot hogy ne adjak fel mert csodak leteznek nekem elhihetik .szeresuk oket mert a szeretet csodakra kepes. az en kisfiam is igy nezet ki mint az a gyerek a kepen es most beszel es egy par lepest egyedul is meg tud tenni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én nem kívánok már ezen "veszekedni"! Megírtam régebben itt a véleményem. Azt tudom mondani, ha a Füles Klub oldalára teszi fel valaki ezt a képet, akkor megkérdezem tőle, hogy rendelkezik-e a kisgyermektől és/vagy Szüleitől erre engedéllyel. Ha nem, akkor egyből törlésre kerül általam. Van itt egy "kínai video" is, valami "balettozós". Az ott szereplők közszereplési tudatban vállalták a megjelenésüket. Itt max. kritizálni lehet, amit megtettem, hogy nekem ízléstelen a "dolog". Feltettem tegnap a Füles Klub eredeti honlapjára egy videót egy "breakelős" mozgássérült srácról: http://www.fulbemaszo.hu/fulesklub.html
Úgy éreztem az ilyen videó már nem sérti az ízlést sem.
Üdv.: István

Válasz

Lőrincz Erzsébet üzente 14 éve

Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e ide ehhez a képhez vagy sem? Végül is úgy döntöttem, hogy írok, de egyáltalán nem biztos, hogy jó döntést hoztam. Pár évvel ezelőtt egy súlyos betegség folytán, megműtöttek. A műtét után pár napig, teljes ellátásra szorultam. Nővérke mosdatott és ha, akkor, ott, készült volna egy kép, amikor olyan kiszolgáltatott helyzetben voltam és ide, vagy bárhova felkerült volna azzal a címmel, hogy "fogyatékos nő", akkor most perek sorozatában lennék!!! Valószínűnek tartom, hogy ezzel Mindenki így van, még ez a kisgyermek is. Nem örülne senki, ha kiszolgáltatott helyzetét "vásárra vinnék"!!! Aki örülne az kérem jelezze nekem!!!

Válasz

Vári Mária Edit üzente 14 éve

Sajnos ma mind fogyatékos gyermek köszönhető, ez az elszagényedésnek, a kismamáknak nem megfelelő étkezése és életvitele miatt van, nem is beszélve a külső tényezőkről ami ellen nem tehetünk semmit. Én dolgoztam a Gyermekambulancián, Jászberényben utána Gyermekardiológiai szakrendelésen Szolnokon, és mind több fogyatékkal élő gyermekkel találkoztunk. Ha Jászberényben vagy Szolnokon szükség van önkéntes segítségre szívesen vállalom a segítséget, mert a gyermekek nagyon hiányzanak az életemből.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Kovácsné Mária Magdolna!
Véleményem írtam le arról, amit Te tettél ide témát, képet! Lehet, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Ha ezt bomlasztásnak érzed, sziíved-lelked dolga. Azt hittem én fogyatékosként hozzászolhatok az itteni témákhoz szabadon! Azt azért ne feledd, hogy felelősség is, amit teszünk! Pontosan az a bajom, hogy a helyzet az, hogy nincs demokrácia a fogyatékos emberek világában és nem érvényesülhetnek az egyszerű fogyatékos emberek érdekei, gondolatai, véleményszabadsága! Azt hiszem tudjuk miről van szó, mert engem már nyílt gondolataimért kizártál innen! Tehát azt ne feledd, hogy felelősséggel is jár a sortásakkal szemben a tetteink! Nem garázdálkodhatunk szabadon uralkodva! Te is nyugodtan tagja lehetsz a Füles klubnak, csak azt kérném tőled, hogy annak szellemiségét próbáld átérezni és úgy cselekedni ott! Te tehetsz arról, hogy itt amiket tartalmakat feltöltesz, arról nekem, vagymásnak véleménye van! Ezek nem egyedüli vélemények, mások is érezhetnek úgy, ahogyan én! Nem bomlasztás céljából írtam a gondolataim, inkább felháborodtam rajtuk és szerintem joggal! Nem hsizem, hogy a kisfiú hozzájárult ahhoz, hogy csak úgy kitedd a képét, vagy szülei! Mégha más oldalalakról töltötted le, akkor sincs szabad jogod ilyenre!
Kérdezem, mi értelem volt abban, hogy ennek a szerencsétlennek a képét kitetted ide? Én nem látok ebben semmi rációt! Természetesen ha valaki fogyatékkal élő felvállalja önmagát nagy közönség előtt, mint az a kar-láb nélküli ausztrál, az megint más! Szerintem szükséges egy jó ízlés, érzések, amik határait nem szabadna áttörni! De a Te klubod ez, én csak véleményezek! Ami gondolj bele ismétlen, nem biztos, hogy egyedüli vélemény!
Sortársi üdvözlettel: István

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

István, ha ezt vásári mutogatásnak gondolod az a te véleményed. Jó lenne ha a saját klubodon belül tevékenykednél és nem itt bomlasztanál.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem akartam már ide írni, de nem tudtam megállni, hogy leírjam véleményem ide:
Enyhén gusztustalannak tartom, hogy a kisgyerek tudta/akarata nélkül (számít ez egyeseknek?) kitenni közszemlére a netre a képét! Vajon mit érezne az az ember, aki kitette a szerencsétlen fotóját ide, ha helyette őt tették volna ki jelenlegi felnőtt gondolkodásával és nő létére ide közszemlére? Legalább adományt adott volna személyesen neki azzal, hogy másoktól is gyűjt rá, de itt erről sincs szó! Csak vásári mutogató cirkuszolásról egy szerencsétlen kisgyermek esetében! Ezért is hoztam létre a Füles Klub számára egy másik honlapot, ahol azt szeretném, ha nem ilyen jellegű tartalmak kerülnének fel.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves Katikám! Nyugodtan irhatsz erről a szivbemarkoló képről bármit ami eszedbe jut vele kapcsolatban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Mond édes Magdikám mit értékeljek ! Azt ,hogy a szíven szakad meg egy ilyen kórházkoz kötött gyermek láttán ! Vagy az egészségügy ellátásáról írjak !

Válasz

Ábrahám Ica üzente 14 éve

Ábrahám Ili

Ez a kép sokkoló. Láttam már hasonlót azt hiszem Romániában? Szegény kisfiu.

Válasz

Mihalik Imréné üzente 14 éve

Az én lányom súlyosan fogyatékos már 20 éves.Csak annyi a baja nem tud beszélni és ellátni magát.De akkor is az én gyerekem és mindig azt mondom hálát adhatok az istenek csak ennyi a baja.Kívánok az édesanyának sok erőt és kitartást:Marika

Válasz

Megyeri Edit üzente 14 éve

Azt hiszem ehhez nem kell kommentál. A képek magukért beszélnek.
Az édesanyának kívánok kitartást, erőt és egészséget: Edit

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves Csilla erőt és egészséget a felneveléséhez.

Válasz

kéri csilla üzente 14 éve

Szivbe markolo Én sajnos elvesztetem kisfiu volt most egy kislány van ö végtag hiányos imádni vallo

Válasz