[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

És szeretettel várjuk !!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Volt,hogy-ha visszaolvassátok látható-többször is megvádolt engem az egyik férfitársatok,hogy csupán gunyolódok veletek..én aki szintén beteg vagyok ..egy napig nem voltam egészséges amióta a Földön "lakom"és a hatalmas tragédiáink....Azt még nem is meséltem,milyen közel álló "betegséggel/fogyatékkal" születtem még...Mások járni tanultak,meg csúsztak-másztak ..én két éves koromig szíjban voltam és Pécsre jártak velem a szüleim a csípőficamom miatt.....

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 14 éve

Anikó ötletét nagyon jónak tartom, hiszen először , a szülőknek (mint ügyfeleknek) kell kezdeményeznetek Szentesi Támogató Szolgálatról: A NOSZA Támogató Szolgálat-nál a problémát! Utána lehet másoknak beavatkozni! Esetleg, Te Kovács Istvánné Mária Magdolna kíséreld meg a levélváltást, hiszen Te vagy ennek a Portálnak a vezetője és az ügy avatott ismerője. TE is megteheted a kezdő lépést!... Remélem felvállalod. Ettől kezdve az ügyintézés abszolút hiteles lesz... hiszen képes leszel megosztani velünk a fejleményeket.
No meg az ötlet felvetése is a Tied!

Köszönöm, hogy meghallgattál: olgi

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 14 éve

Csodálattal adózom! Evelin SZÜLEINEK! ISTEN ÁLDÁSA KÍSÉRJEN TITEKET A FELVÁLLALT KERESZT ÚTON!

AZ ÖNKORMÁNYZATNÁL NEM TUDNAK TENNI SEMMIT SEM? A KÖRÜLÖTTETEK ÉLŐK MINDANNYIAN ENNYIRE KÖZÖNYÖSEK?

MÉDIA TÁMOGATÁSBAN GONDOLKODOM, AMI SZÉLESEBB KÖRBEN HÍVJA FEL A FIGYELMET RÁTOK!

Van helyi újság? Hívjátok meg a riportereket! Nem hiszem , hogy ennyire közönyösök lennének a körülöttetek élők! Én még hiszek az emberi jóságban, empátiában! olgi

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 14 éve

Igen! Én is csak háborgok! Mindaddíg csak kibeszélő só lesz a Portál, mig össze nem fogunk!!!!

Ez a kibeszélés is már nagyon nagy eredmény hiszen, legalább már kezdenek feldoldódni az emberek és beszélni a problémájukról!

Hathatós segítség pedig tényleg egy olyan egyesület lehetne, ahol anyagi lehetőségek bírtokában hathatósan lehetne tenni embertársunkért!

Addig is legalább néhány jó szó sokat jelentene a problémákkal küzdőknek!

Ezt meg nekünk kell megtanulni, hogy kifejezzük szolidaritásunkat! Nem pedig közönyösen menjünk el mások problémái mellett...

Igen ! Beszéljünk Róla... Beszéljünk egymással! Ezt is elfelejtettük? A beszédet a kommunikációt? Néha tényleg elég egy jó szó, de tovább kell menni! Megteremteni a lehetőséget! Minden községben, Ezen a Portálon! És SZERVEZETTEN!!! olgi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Információk Szentesi Támogató Szolgálatról: A NOSZA Támogató Szolgálat 6600 SZENTES Csallány Gábor part 1.
63/401-384

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tisztelt Klubtagok!

Az Evelinről és családjáról szóló hírt olvasva javasolni tudom, hogy mielőbb keressék meg a lakóhelyükön illetékes támogató szolgálat vezetőjét és kérjék a kislány szállítását. Mondom ezt a nyíregyházi "Esély" Támogató Szolgálat vezetőjeként. Biztos vagyok benne, hogy Szentesen vagy környékén működik olyan támogató szolgálat, mely felvállalná a gyermek rendszeres szállítását. Térítési díjról sajnos nem tudok felvilágosítást adni, mivel ez fenntartónként és szolgálatonként változik, de biztosan kevesebb, mint a saját autóval történő szállítás költsége.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Hát kedves Aranka azt én sem értem, hogy miért nem egyfelé toljuk a szekeret. Néhány klubot vezetek és az a meglátásom, hogy az emberek nem szeretnek komoly témákba belefolyni. Én azért teszek fel sokszor ilyen cikkeket, hogy felébresszem a tagságot, dehát itt is az van mint a célkereszt klubban, ahol a szegénységet állítottuk célpontba, hogy kommentárt szinte senki nem fűz hozzá, pedig, ha valaki nem kívánja felfedni kilétét, számtalan módja van annak, hogy ne a saját neve alatt irjon. A szegénység ügye éppugy mint a fogyatékkal élők ügye SOS-t kiállt és az emberek még arra sem hajlandók, hogy a neten világgá kiálltsák elég volt, tenni kell valamit. Ha lenne ötleted az összefogás megvalósítására szivesen venném, ha üzenettel lennél felém.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

...Ó...a mi 3 napos kisfiúnkkal és a 15 éves kislányunkkal együtt Halálalvásban vannak..és fel fognak támadni ,Jézus és az Ő Atyja,Jehova meg fognak emlékezni Róluk!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Írtam a Katasztrófa klubban és mindenhonnan sopánkodunk híreken de ami "ÉLETSZAGÚAN ITT ÉS MOST TÖRTÉNIK"ott is..lese ...sz.-ják.....Sajnos!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tisztelt Sorstársak!
Ezektől a történetektől mindíg ideges leszek!De hány hasonló eset felszínre sem kerűl!! Mi a megoldás ezekre az esetekre?
Kinek lenne a kötelessége segíteni? És miért nem teszi /teszik /meg?!
Az a baj,hogy hallgatunk sokan,és nem teszünk semmit!Egy-két ember kevés ahhoz hogy valami változzon! De ha sokan mellé állnánk egy jó ügynek,és kitartóan végig küzdenénk,talán célt lehetne érni!Már mondtam párszor, 900 tagja van ennek a klubnak,és nem érzem azt,hogy egyfelé tolnánk a szekeret! Termék ajánlásra hasznlják egyesek ezt a fórumot is!!
Minthogy, problémák megoldását keresnénk!!!

Válasz