Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves Éva! Légyszíves a klubot ne változtasd politikai hadszintérré. Ha ebben a hangnemben irod továbbra is a hozzászólásaidat kénytelen leszek téged blokkolni. egyszer már elszenvedtük Füles és Attila maratoni szócsatározását. Amennyiben ilyen témában kívánod kifejteni a véleményedet légyszíves alapits magadnak egy klubot és ott folytathatod ez irányú tevékenységedet. Ez a klub nem e célból alakult.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Kedves Makkainé, nem tudom érzed -e már azt, ami neked csak egy "hír" az nekem és sokunknak húsbavágó szerencsétlenség! Én nem hőbörögni akarok itt, ezek, amiket leírtam, nagyon szomorú és komoly dolgok! .. és rajtam kívül senki nem írja le, mégha nem csak én tudok róluk! Van aki sokat tudott róluk és lapátra tették, pl. Domboróczky Zsuzsát! Ő a Bp-i nagyothallóknál valóságos IKON volt már, annyira régen dolgozott ott kis fizetésért!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Nekünk aztán jól hozzáférhetővé tették a Hír Tv -s interjúját Kósának! Csak írom! Szeretném itt megemlíteni, hogy tőlünk nyugatra már sok-sok éve működtetenek okos kszülékeket, amikkel szinkronfeliratozás megtehető! Kósáék ezt sem tudták itthon meghonosítani, mert nem is tettek érte semmit! Ennyit a hatalmi diktatúra hatékonyságáról! ... és most ezeket a FIDESZ priedesztálra emelte! ... hogy le ne boruljak előttük!!!!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Csak a szemfényvesztés megy ...!!!! Tegnap megnéztem Kósa színészkedését a Hír TV-ben felvételről! Ez az ember teteti, hogy siket, valójában nagyothalló, normálisan el tud bárkivel beszélgetni és hallja is hallókészülékével! Én pl. soha nem tudnék így alakoskodni! De amúgy anagyothallókat csúnyán kiszorítják, én pl. nem ismerem a jelbeszédet és nincs is rá szükségem, pedig hallókészülék nélkül gyakorlatilag siket vagyok és azzal sem tudok telefonálni, nem értem a filmeket stb.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Vannak tények, ismeretek, fel tudok vázolni egy kórképet a fogyatékosügyi helyzetről, de az igazán fontosak azok az összefüggések lennének. Észrevenni azt, hogy hova vezet ez, milyen károkat okozott és okoz, mögélátni az eseményeknek, valódi mozgatórugóknak, stb. Sajnos a fogyatékosokat ismételten becsapják újra és újra! Ehhez megvásárolja az aktuális politikai hatalom a fogyatékosügyi hatalmi klikket! Végső soron az egész csak a mi bőrünkre megy! Nem fogunk soha oylan lehetőségekhez jutni, amiket korrket viszonyoknál jobban elérhetünk! nem lesz itt tömeges foglalkoztatottság se, hiszen nálunk jobb helyzetben levő országokban sincs!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

... és ezen a választáson is azt mórikálták Kósáék, hogy a vidékieket támogatni kell, lehetőséghez juttatni! Nincs ezeknek széles tömegbázisuk, a megyei küldötteket is befolyásolták és titkos szavazás volt, hogy ne lehessen látni ki hogyan szavazott és a szavazatok kezelése is enyhén szólva ... Ennek a kilkkesbandának saját "hadserege" is van: a SINOSZ-alkalmazottak egzisztensiálisan függnek tőlük és kiszolgálják a hatalmi érdekeket és ezze is megfélemlítő nyomást gyakorolnak a tagságra!

Válasz

Makkainé Zana Irma üzente 14 éve

Azt hiszem a lényeg érthető lett volna: légy szíves itt abbahagyni ezt, mert ez nem tartozik ide, ez alá a hír alá.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Kósáék kiírtottak, ellehetetlenítettek minden értelmes és jó képességű klikkjükhöz nem tartozó fogyatékost. Meg lehet nézni a legutóbbi SINOSZ országos választásnál hányan jelentkeztek és kik a posztokra. Gyakorlatilag a SINOSZ országos vezetése változatlan személyekkel alakult meg ismét! Azután csak pl. érdemes megnézni, hogy a 9 országos elnökségi tagból mindössze 2 fő vidéki és azok is a klikkhez tartoznak! Országos szervezetről van szó, ahol minden megyében "működik" tagszervezet!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Szóval makkainé súlyos dlgok vannak amögött, amit Te csak "hír" ként veszel! Ezekszerint neked be lehet adni híreket és az csont nélkül beveszed? Sajnos nincs itt semmi "parlamenti vita", olyan nekünk "nem jár"! Amúgy meg tisztességes konszolidált személy vagyok, dolgozom, van sok dolgom, nem érek én arra rá, hogy itt írogassak, csak iszonyatosan fáj az a sok igazságtalanság, mocsok, szemét amit "ezek" csinálnak! Sajnálom, érzékeny vagyok, hiszen fogyatékos!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Hidd el sokat tudnék tényeket, infromációkat közreadni és sejtéseket, de ezek is csak a jéghegy csúcsai lennének, hiszen nem vagyok tagja a klikkjeiknek, csak amit "kivülről" látok, tapasztalok tudom közreadni és ez se kevés! Ez a diktartúra hatalmi klikk férj-feleség-élettárs-sógor-haver-iskolatárs-st. személyekből áll, rajtuk kivülálló fogyatékos személy ide be nem jut! Ennyit az esélyegyenlőségról pl.!

Válasz

Makkainé Zana Irma üzente 14 éve

Ez itt mégegyszer írom: NEM ERRŐL SZÓL!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Arra is gondolj Makkainé, hogy ha működne a tisztességes demokrácia a fogyatékosok között, valódi szólásszabadság igazi lehetőségekkel és megfélemlítés, bosszúállás nélkül, ha működne az egészséges kontraszelekció, akkor a legtehetségesebbek, leginkább elfogadottak, arra érdemesek juthatnának bizonyítási lehetőségekhez és ezek sokkal hatékonyabb tevékenységet fejthetnének ki a sorstársaik érdekében. Kósáéknak ez is súlyos bűne! Majd ők megmondják, mi jó nekünk és ...

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Arra is gondoljál, Makkainé, hogy ahol egy szűk diktatórikus csoport kisajátítja a hatalmat hosszú éveken át gátlástalan, ott a pénzek útja ellenőrizhetetlenné válik! Egyrészt "szegény" fogyatékosokat ki szereti ellenőrizni az Állam részéről? Másrészt ki tudja valójában egyes elszámolási tételek mögött mi van? Lehet itt bőven manipulálni! Nem nekem jutott ilyen gondolat az eszembe, pl. a SINOSZ valamikori nyírségi elnöke (egy Tamás keresztnevű) hasztalan próbálkozott ezügyben feltáró munkát végezni!

Válasz

Makkainé Zana Irma üzente 14 éve

Na kedves Éva nevű férfi:) Nagyothallok, ami már önmagában elég szomorú tény. Viszont a legszomorúbbnak azt tartom, hogy hajlamos vagy összekeverni egy hírt egy fórum esetleges témájával. Ez itt mégegyszer írom: NEM ERRŐL SZÓL! Amit Te itt most írtál jó pár hsz-en keresztül az politika, sőt volt ahol már-már rágalmazásba mentél át Dr. Kósa Ádámmal kapcsolatban. Ez egy hír volt, amit Kovács Istvánné osztott meg velünk, és ez meg egy klub, a Fogyatékkal élők klubja, nem a parlament Kedves nem tudom ki.. és ha már ennyire írogatsz mindenfélét, lehetnél oly kedves és felvállalhatnád az eredeti neved, ahogy teszik ezt mások is!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Ha kellő ismereteid lennének, akkor tudnád, hosszú évek óta a fogyatékosügyi civil szerevezeteket ugyanazon hatalmi csoportok uralják, így a Kósáék a SINOSZt. Nem riadnak vissza választási csalásoktól, tisztességtelen befolyásolásoktól, manipulálásoktól se! Mindezeket a fogyatékos sortársaikkal szemben teszik, akik eleve érzékenyebb emberek és akik tisztességesek, azokat ez borzasztó megviseli. Kegyetlen emberek ezek! Makkainé Zana Irma csak védd őket ezzel a tudattal!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Pasi vagyok, az az álnevem! Sajnos sok mindenről valószínű nincsennek ismereteid és az is lehet nem is fogyatékos vagy, mint jómagam! Borzalmas dolgokat művelt már ez az ember a hatalmi diktatúrájával hosszú évek során és az igazán "erős" információkat le sem írtam itt! Valószínű, amiket leírtam, annak elolvasására sem vettél fáradtságot, vagy nem érdekelt! Neked csak egy "hír", nekünk sokunknak egy rossz sors! Ezek az emberek kiszorították azon tenni akaró jó képességű sorstársaikat, akik valóban tenni akartak a közért és nem akartak a hatalmi csoportjuk bábjai lenni!

Válasz

Makkainé Zana Irma üzente 14 éve

Kedves Éva:) Már ne haragudj, de ez csak egy hír volt itt. Te pedig egyenesen parlamenti ülést csinálsz belőle.
A fogyatékos klub tagjaival pedig itt lett tudatva, hogy lesz rá lehetőség, hogy valaki képviseli az érdekeiket az Európai Parlamentben. És itt ezzel kész is, ennyi volt a hír:)

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

A FIDESZ is megszorítani fog, erre kell nekik szemfényvesztésnek a Kósa, aki - valójában - beajánlotta önmagát az EP -képviselőségbe! Ne adjunk nekik se nagy legitimitást nagy választási részvétellel! Szemét banda mindegyik!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Itt van Kósa leendő álma (álomfizetése):
http://index.hu/kulfold/eu/2009/valasztas/tuti_uzlet_ep-kepviselonek_lenni/ ... és "megérdemli" ez a "nagyszerű" személy! Még itthon is kapja a SINOSZ-, stb. elnöki jussát! Haverjait is szépen tudja majd honorálni (nem csak ebből, hanem uniós pályázati pénzekből is), megveszi a lelküket, mint eddig is! A fogyatékosok meg kapják ... Nem szabad elmenni választani, mert ma Magyarországon nincs tisztességes politikai párt!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Most is felteszem a kérdést! Ha ez a Dr. Kósa Ádám ennyire képes kiszínezni magát, hogyan lehet ennek az embernek hinni? A fényképe-képei is régebbiek, kiszinesítettek, idealizáltak, mint a személyi kultusz idejében volt "divat" a pártállami elvtársaknál. A személyi kultusz nagyon jó hasonlat, hiszen ez az ember minden funkciót markába kaparintott már, aki állítólag siket, de 5 ember helyett is tud ... Erről is fogok majd írni.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Szóval Kósa és Hegedűs Dr-ok által végzett, - nekik jól megfizetett - jogsegélyszolgálattal a SINOSZ-tagok korántsem voltak elégedettek és úgy érezték, hogy olyan jogi személyre van szükségük, aki nem a fogyatékos diktatúrából kerül ki. A SINOSZ Bp-i Nagyothallók Szervezete például páylázati pénzből alkalmazott két nem fogyatékos külső jogászt, jogsegélyszolgálat-ellátásra a Kósa-Hegedűs Dr-ok ténykedésével egyidőben. Tényszerűség kedvéért Dr. Nagy Istvánt és Dr. Horicsányi Lászlót.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Megemlítem, hogy a SINOSZ a tagság körében sok tíz éve úgy él, hogy tagmegtartó ereje az utazási kedvezményben rejlik, ha ez nem lenne, a SINOSZ széthull. Továbbá jelzem, hogy nemrégen 50%-ról 90% -ra emelkedett az utazási kedvezmény mértéke (ez a hallássérült-diktatúra klikknek létfontosságú eredmény volt), de ennek ellenére a taglétszám lecsökkent majd 13ezer főről alig 11ezer főre.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Én egy ízben elmentem Dr. Hegedűs Lajos jogsegélyszolgálatára, amelyben kértem jogi segítségét a SINOSZ-ban uralkodó szomorú állapotok felszámolására. Dr. Hegedűs Lajos azt válaszolta nekem ott négyszemközt, hogy a kenyéradó gazdáival szemben ő nem ténykedik!!! Ennyire volt ez jogsegélyszolgálat nekünk fogyatékosoknak olyan pénzből finanszírozva, amely pénzt a mi segítségünkre szántak!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Megemlíteném, hogy Dr. Hegedűs Lajos készítette a SINOSZ akkori Alapszabályát is jó pénzért, amelyben Vasák Ivánt valósággal bebetonozta a SINOSZ teljhatalmi vezetőjének.(Vasák csak nyugdíjazásával távozott a kiemelkedő bérrel honorált főtitkári székből, de még akkor is az országos elnökségben foglalt helyet.)

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Szeretnék közben újabb - tényeken alapuló - információ-morzsákat közreadni Dr. Kósa Ádám szájából a "videó-névjegyében" közölt félrevezetéseivel kapcsolatosan. Való igaz a SINOSZ-ban végzett jogsegély-szolgálatot Dr. Hegedűs Lajos, jogásszal, a MEOSZ (akkor is) elnökével párban. Ez nem jótékonysági-szolgálat volt, szépen megfizetett állás. Akkoriban a SINOSZ mindenható ura Vasák Iván főtitkár volt, akiről azt hallottam, nem más, mint Dr. Kósa Ádám keresztapja!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Mellesleg Dr. Kósa Ádám abban is félrevezeti a világot, hogy ő siket és semmit se hall. Nagyon jól beszél és hallókészülékével mindent megért beszédet személyes társalgás során! Szeret ámítani nem keveset! Pitiáner ügyvéd lenne, ha nem kapaszkodna fel a hallássérültek hátán!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Kemény dolgokat ígértem nevekkel és tényekkel. Szerencsés helyzetben vagyok, mert azok a "nevek" közszereplők, ezt vállalták így ebben viselt dolgaik tényekkel alátámasztott köz felé kiadása nem vonhat(na) maga után eljárást. Arról ne beszélve, hogy "állítólag véleményszabadság is van"! Magamról annyit, hogy átlagos egzisztenciával bíró konszolidált ember vagyok, de képtelen vagyok már ezt a sok "szennyet" elviselni és nem vagyok biztos abban, hogy nem kell félnem megtorlástól! Ez esetben fejjel mentem a falnak saját magamnak ártva!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Kemény dolgokat ígértem nevekkel és tényekkel. Szerencsés helyzetben vagyok, mert azok a "nevek" közszereplők, ezt vállalták így ebben viselt dolgaik tényekkel alátámasztott köz felé kiadása nem vonhat(na) maga után eljárást. Arról ne beszélve, hogy "állítólag véleményszabadság is van"! Magamról annyit, hogy átlagos egzisztenciával bíró konszolidált ember vagyok, de képtelen vagyok már ezt a sok "szennyet" elviselni és nem vagyok biztos abban, hogy nem kell félnem megtorlástól! Ez esetben fejjel mentem a falnak saját magamnak ártva!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Dr. Kósa Ádám szerepel a FIDESZ honlapján. Önéletrajzában megemlíti, hogy a siketek európai (EUD) és világszervezetében (WDF) a jogi bizottságokat vezei. Vettem fáradtságot és megnéztem ezen szervezetek honlapján a tisztségviselők neveit-képeit, de Dr. Kósa Ádámnak színét se láttam rajtuk!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Megj.: a "2 milliós havi fizetés értéke forintban értendő, amit euróban kap meg."

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Május 2-án Dr. Kósa Ádám - Martin Luther King szavaival - (álom)port hintett a városligeti hallgatósága felé: "van egy álmom ..." Hát igen, saját álma, de nem a mienk! Még örülni se lehet felhőtlenül, hogy egy sorstársunk így boldogul, mert ez az ember sajnos meg nem érdemli! ... és ez az ember állítom nyugodtan alszik, miközben ... miközben mi fogyatékosok "megzavarodunk"!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Szeretném megemlíteni, hogy sokéve a FIDESZ EP-képviselője a roma Járóka Lívia, míg a szocliberális oldalon EP-képviselő a roma Mohácsi Viktória! Most ugye ecsetelnem sem kell a magyarországi romahelyzetet! Nagyjából ennyit várhat a magyar fogyatékosügy Dr. Kósa Ádám brüsszeli tevékenységétől is! Persez dr. kósa Ádámnak EP-képviselősége esetén egyből havi 300e Ft-ra ugrik a nyugdíja jelenlegi "ár"viszonyok szerint, 2 milliós havi eurós fizetése és 4 milliós havi költségtérítése, amiből alkalmazhatja haverjait.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Dr. Kósa Ádám Brüsszelben kíván értünk fogyatékosokért tenni, nem is csak mi magyar fogyatékosokért, hanem az összes európai fogyatékosért! Sajnos csak egy piciny dolgot hagy emeljek ki a sok lehetséges közül: sokezren a SINOSZ-tagok közül nem kapták meg 2009. március 31-ig a 2009-es tagsági igazolványukat! Mondanom se kell a SINOSZ elnöke Dr. Kósa Ádám! Mit akar ez az ember?!?

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Egyébként a FIDESZ is volt már hatalmon és tudjuk mit tettek a fogyatékossokért! Tudjuk, hogy a sokszoros milliomos (két Suzuki szalonnal, szerelőműhelyekkel, ingatlanokkal, saját rallye csapattal, stb. rendelkező mozgásfogyatékos Hirt Ferenc a FIDESZ színeiben indult a 2006-os parlamenti választásokon és az azóta eltelt években milyen "eredményeket" ért el! Őt is a fogyatékosokat kellően reprezentáló képviselőként indította FIDESZ! Sajnos tudjuk, hogy egy ilyen jó egzisztenciával, szép karrierrel bíró Hirt Ferenc nem ment fejjel a falnak a sorstársakért!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Nagyon komoly tanulmányt fogok közreadni, igyekszem megírni! Kemény dolgok lesznek benne, nevekkel, tényekkel. Ami a fogyatékosokkal szemben folyik, az egy gyalázatos dolog! Az, mert a sok szerencsétlen nem lát a szemfényvesztések mögé, azt hiszi jó ügyért, a sajátjáért végre van értelme szavazni! Gyalázatos velem és olyanokkal is szemben, akik tudják az igazságot! Mi akkor is rosszak leszünk, ha nem tiltakozunk ellene és akkor is ha kimondjuk. Utóbbi eseteben úgy fog tűnni, a fogyatékosügy ellenségei mi lennénk!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Nagyon komoly tanulmányt fogok közreadni, igyekszem megírni! Kemény dolgok lesznek benne, nevekkel, tényekkel. Ami a fogyatékosokkal szemben folyik, az egy gyalázatos dolog! Az, mert a sok szerencsétlen nem lát a szemfényvesztések mögé, azt hiszi jó ügyért, a sajátjáért végre van értelme szavazni! Gyalázatos velem és olyanokkal is szemben, akik tudják az igazságot! Mi akkor is rosszak leszünk, ha nem tiltakozunk ellene és akkor is ha kimondjuk. Utóbbi eseteben úgy fog tűnni, a fogyatékosügy ellenségei mi lennénk!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Ebből is látszik, hogy mikor médiaszereplések során jeltolmácsolnak, stb. az egy bohóckodás csak a hatalmi érdekeltek részéről, nem komoly szándék! Mellesleg a nagyothallók sem a beszédet nem értik, sem a jeltolmácsot és az elnyomott nagyothallók vannak igen nagy arányban többségben!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

"Érdekes", hogy a FIDESZ-es EP-képviselők közül egyedül Dr. Kósa Ádám "video-névjegye" feliratozott, a többieké nem. Kibújik a szög a zsákból itt is .... Egy ekkopra pártnak nem hinném, hogy gondot jelentett volna a többi képviselő "video-névjegyének" feliratoztatása és jeltomácsolása :-) Elvárják a (hallás-)fogyatékosoktól, hogy rájuk szavazzanak, de annyit nem tesznek, hogy a róluk való információt hozzáférhetővé tegyék nekik!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

"Érdekes", hogy a FIDESZ-es EP-képviselők közül egyedül Dr. Kósa Ádám "video-névjegye" feliratozott, a többieké nem. Kibújik a szög a zsákból itt is .... Egy ekkopra pártnak nem hinném, hogy gondot jelentett volna a többi képviselő "video-névjegyének" feliratoztatása és jeltomácsolása :-) Elvárják a (hallás-)fogyatékosoktól, hogy rájuk szavazzanak, de annyit nem tesznek, hogy a róluk való információt hozzáférhetővé tegyék nekik!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Morzsákat adok itt és nem is szükségszerűen a legérdekesebbeket, legfontosabbakat. Sajnos egy - tényeken és sokéves személyes megismerésen alapuló - részletes tanulmányt ide nem lehet leírni terjedelmi okokból sem, hiszen ez a rendszer csak pár mondatos beírásokat enged meg!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Sajnos a SINOSZ vezetése élükön Dr. Kósa Ádám jogvégzett emberrel a SINOSZ Alapszabályát sem tartja be. Elég csak a SINOSZ honlapját tanulmányozni, ami ennek a működési anomáliának is tükre (van sok más anomália is!).

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

SINOSZ Alapszabálya VI. fejezet (Vegyes és áró rendelkezések) 90./ pont: "A Szövetség politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt."

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Sajnos a FIDESZ felkarolta a régóta hatalmon levő - de valódi legitimitációval nem rendelkező - fogyatékosügyi diktatúra-csoportot, annak jelenlegi vezetőjével együtt. Sokan vártuk, mikor mennek el a fenébe, mikor lehetetlenülnek el és tessék jött a FIDESZ .... Sokan féltek tőlük eddig is a védtelen sorstársak, mert dőzsölt jogászbanda, mostantól már a leghatalmasabb párt védőernyője alatt állnak! Mellegsleg a SINOSZ - Dr. Kósa Ádám elnök által összefabrikált - Alapszabályában benne áll feketén-fehéren, hogy folyt. a következő ablakban ...

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

De nem szabad elmenni szavazni! Persze, majd a győztesek kimagyarázzák az alacsony részvételt, hogy kényelmi okokból nem mentek el az emberek szavazni. De ez nem így van! Ma a magyar állampolgároknak, szavazóknak nincs reális lehetőségük nyugodt lelkiismeretükkel olyan politikai erőre leadni szavazatukat, amelyikben megbízhatnának és valóban érdekeiket képviselnék! Hiába telt el húsz év, máig lehetetlen új, tisztességes politikai erőnek hatékonyan megjelennie Magyarországon!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

FIDESZ szavazó voltam, de a mostani EP-választásokra nem fogok elmenni szavazni. FIDESZ-re, mint kisebbik rosszra szavaztam akkor is. Sajnos a FIDESZ már nem kicsit rossz! Véleményem szerint ma Magyarországon nincs egyetlen tisztességes politikai párt. Nem szabad igazi legitimitációt adni ma egyetlen politikai pártnak sem! Valamelyik - valószínűleg a FIDESZ - győzni fog, hiszen mindig is voltak pártkatonák és olyanok, akik egzisztenciálisan közvetlenül érintettek, érdekeltek valamelyik párt győzelmében.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Személyes elbeszélgetési lehetőséget kértem Dr. Orbán Viktortól Dr. Kósa Ádam jelölésével kapcsolatosan. Sajnos Dr. Orbán Viktornak még az Overdose magyar csodaló is fontosabb volt, mint egy hallásfogyatékos őszinte véleménye. A FIDESZ politikai szinten belenyúlt a fogyatékosügybe olyanba, amiről ha nem volt kellő ismerete, az szomorú, ha pedig tudott róla, az gyalázatos!

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Kedves Kovács Péter! Őszintén kíváncsi vagyok, mi a véleményed Dr. Kósa Ádám jelölésével kapcsolatosan! Személyesen érintettként fogyatékosügyi kérdésekben, vagy érdeklődőként? Azt szeretném megtudni, - mielőtt leírnám (nem ma lesz) a véleményem, - mit gondolnak erről mások, így Te is! Üdv.: István

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Korábbi cikkek? Ilyen nincs! Nem lehetett! Egy fogyatékos a "szabad médiában" nem mondhatta el soha véleményét őszintén! Ki látott valódi vitaesteket pl. TV-ben fogyatékos szereplőkkel, akik nem a hatalom díszfogyatékosai közül kerültek ki? Személyes tapasztalatok? Ilyen van bőven. Egyébként nem Fogyó Éva vagyok, ez egy álnév.

Válasz

Fogyó Éva üzente 14 éve

Végre egy érdeklődő! Lehet kérni részleteket, magam is azon vagyok, hogy meg kéne írni az egészet, ami sajnos nem 3 mondatból állna! Nem mintha értelmes ember nem tudná összefoglalni röviden, de sajnos egy tanulmányt igényel az a kórkép, ami bemutatná a dolgok mögött eltitkolt lényeget!

Válasz

Kovács Péter üzente 14 éve

Lehet kérni részleteket? Korábbi cikkek, személyes tapasztalatok, bármi.

Válasz

Fogyó Éva üzente 15 éve

Nagyon szép eddigi életutat mutat be Kósa videója, csak sajnos az igazság nem látszik! Nem látszik az, hogy ez az ember milyen szemétségekre volt képes a régmúltban és közemúltban! Nem látszik a SINOSZ működési anomáliája se! A "díszfogyatékosok" köpönyegforgatása se! Sok minden nem látszik! Itt a becsapás megy, a fogyatékosok átverése szavazatukért! Persze majd lesz valami eredmény-felmutatási kényszer, de tisztességes viszonyoknál sokkal több eredmény elérhető lett volna!

Válasz

Fogyó Éva üzente 15 éve

Ez az ember nem tisztességes és kikérem a magm és sorstársaim nevében, hogy meg lettünk volna "zavarodva"! Nagyon sokan tudjuk, hogy ez milyen ember és ezen voltunk ledöbbenve sokan! Sajnos a mai Magyarországon már semmin sem lehet csodálkozni! nem az a baj, hogy fogyatékos ilyen előkelő helyre került! Amiket mond, ígér, azzal sincs sok baj! Csak ez az ember nem hiteles!

Válasz